‘Feyenoord dreigt verdediger te verliezen aan Braziliaanse club’

Er is vanuit zijn vaderland Brazilie wat interesse voor Feyenoord-verdediger Eric Botteghin. Volgen de laatste geruchten zou Palmeiras een oogje op hem hebben.

Bij Feyenoord is de spoeling centraal achterin echter vrij dun, met Botteghin, Sven van Beek en Jan-Arie van der Heijden, en het is dus zeer de vraag of men dit wel ziet zitten.

Formule1
Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Een jaartje geleden liet Botteghin al eens weten: “Ik heb me altijd ingebeeld hoe het zou zijn om in Brazilië te spelen, dichtbij familie en vrienden. Misschien komt er in de toekomst een mooie kans voorbij.” Daar voegde hij echter gelijk aan toe dat hij het naar zijn zin had in ons land: “Ik kan niet ontkennen dat ik ook wat Nederlands bloed in me heb. Ik heb me aangepast en voel veel warmte voor Nederland. Ik heb vriendschappen gesloten en de kwaliteit van leven is uitstekend.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!