FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord komt met enorm groot probleem rondom Leroy Fer te zitten’

Leroy Fer traint op het moment mee met de selectie van Feyenoord maar als ze hem nog willen vastleggen dan moeten ze snel gaan handelen. Er is namelijk een kaper voor hem op de kust.

Volgens Haber7 wil de Turkse topclub Galatasaray zich versterken met Fer. De club uit Istanbul zou al contact hebben gelegd met diens management en een driejarig voorstel ter waarde van 2,5 miljoen euro per jaar voorgeschoteld hebben. Ryan Donk zou zijn ingezet op diens landgenoot te overtuigen om voor Galatasaray te kiezen.

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

De 29-jarige Fer staat nu voor een dilemma. Hij heeft voor Feyenoord gekozen om zijn conditie op peil te houden, maar pas binnenkort krijgt de middenvelder te horen of dat voldoende is voor een contractaanbieding. Bij Galatasaray kan hij nu al zekerheid pakken voor een beduidend hogere vergoeding.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *