FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Sterspeler uit de Eredivisie hoopt op transfer naar Feyenoord

Feyenoord is nog niet klaar om de transfermarkt. Ze willen nog een paar keer vlammen met wat doelgerichte aankopen en dat moet deze maand nog gaan gebeuren.

ADO Den Haag-sterspeler Abdenasser el Khayati staat zelf in ieder geval open voor een transfer naar De Kuip. Dat gaf hij al meermaals aan, en vandaag verduidelijkt de aanvallende middenvelder aan RTV Rijnmond: “Feyenoord is zeker een hele mooie club. Het kan zeker een mooie optie zijn, ja.”

Een tijd terug werd hij nog in een Galatasaray-shirt rondom het kampioendsduel in Turkije gespot, maar dat had meer te maken met het feit dat zijn vriend Garry Mendes Rodrigues voor Cim Bom Bom speelde. “Er was ook wel wat interesse, maar Gala is niet concreet geworden. Het buitenland zou wel ook een optie kunnen zijn, ja.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *