FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dit wil PSV maximaal betalen voor Steven Berghuis’

PSV wil graag Steven Berghuis losweken van Feyenoord en weet tot hoever het wil gaan. Ze denken aan een transfersom van zón 8 á 9 miljoen euro.

Het Eindhovens Dagblad onthult: “PSV is zeker niet van plan om na het ‘nee’ van Feyenoord bij de voorgenomen koop van Steven Berghuis het hoofd in de schoot te werpen en het erbij te laten zitten. De club is al langer geïnteresseerd in de 27-jarige aanvaller van Feyenoord, die op meerdere posities in de voorhoede bij PSV kan spelen en zelf wel wil overstappen. PSV loopt met zijn eventuele komst vooruit op een mogelijk vertrek van Hirving Lozano, Steven Bergwijn en/of Gastón Pereiro.”

De krant gaat verder: “De bedragen die in de media circuleren voor de transferprijs van Berghuis zijn niet realistisch tot bijna onzinnig, zo is de gedachte in Eindhoven. De speler staat zelf open voor een overstap naar PSV en bij in de media genoemde prijzen van 15 tot 20 miljoen euro doet PSV sowieso geen zaken. De Eindhovenaren denken eerder aan een maximum van 8 à 9 miljoen euro, met de mogelijkheid op een bescheiden en misschien creatieve uitloop. Aangezien Berghuis zelf open staat voor een stap naar PSV, leeft in Eindhoven het idee dat partijen er op wat langere termijn uit moeten kunnen komen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *