FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Daarom twijfelt Robert Eenhoorn over baan bij Feyenoord’

Feyenoord hoopt op termijn Robert Eenhoorn over te nemen van AZ. Hij is daar momenteel de directeur en functioneert uitstekend. Journalist Dennis van Eersel van RTV Rijnmond bevestigt dat Eenhoorn benaderd is bij NPO Radio 1: “Hij ligt gewoon heel goed bij president-commissaris Toon van Bodegom, de achterban en de Vrienden van Feyenoord, die nog steeds aandelen hebben.”

Hij houdt echter een flinke slag om de arm: misschien wijst de directeur Feyenoord wel af… “Als je hem officieel spreekt, zegt hij dat hij met AZ bezig is. Wat natuurlijk ook zo is. Maar wat bij hem heel erg speelt, is toch weer dat Feyenoord City-dossier. Logischerwijs, want iedereen die daar instapt, wil zijn vingers daar niet aan branden. Omdat er nog geen duidelijkheid is? Ja.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *