FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘PSV en Feyenoord naderen akkoord over Steven Berghuis’

Het ziet ernaar uit dat Steven Berghuis dit seizoen toch voor PSV gaat spelen. Zowel Feyenoord als PSV naderen elkaar namelijk. Dit weet Voetbal International te melden. De speler zelf wil ook graag verkassen naar Eindhoven.

Het blad schrijft: “Het verschil tussen vraag en aanbod is niet heel groot. Feyenoord verlangt minstens 15 miljoen voor Berghuis, PSV waardeert hem vooralsnog op 10. Dan valt er te onderhandelen. PSV zoekt het vermoedelijk hogerop en zal proberen op commissaris-niveau te gaan wheelen en dealen, want daar zitten de voormalige dealmakers van grote bedrijven. Zij kijken zakelijk naar zo’n transfer. Bovendien heeft Mino Raiola (de zaakwaarnemer van de Feyenoorder, red.) nu zelf ook wat meer tijd na de mega-transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus. Hij zal ongetwijfeld gas gaan geven om de transfer snel af te ronden.”

Ook in De Kuip wordt men steeds warmer voor een deal… “Steeds meer mensen binnen Feyenoord vinden trouwens dat Berghuis dan ook maar moet gaan. Spelen in De Kuip is graag of niet. Bovendien kan de club met het geld dat binnenkomt zelf ook wat ondernemen en dat is nodig. Na de blessure van Nicolai Jörgensen, hij is er zes tot acht weken uit, zoekt de club een spits, daarbij nog een verdediger en middenvelder, terwijl voor de positie op de flanken de Argentijnse jeugdinternational Álvaro Barreal van Velez Sarsfield klaar staat.”

De jonge aanvaller is al op bezoek geweest: “Hij is al in De Kuip geweest om sfeer te proeven en zou de club op termijn veel geld kunnen gaan opleveren. Maar Feyenoord kan pas schakelen als er een speler wordt verkocht. Die wetenschap maakt het vertrek van Steven Berghuis steeds waarschijnlijker.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *