FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord pakt zakcentje met verkoop van voormalig speler’

Feyenoord heeft een zakcentje overgehouden aan de verkoop van Nigel Robertha van Cambuur naar Levski Sofia. “Het was een project van ons en Feyenoord”, legde Foeke Booy uit aan de Leeuwarder Courant. Daardoor waren de onderhandelingen ook wat ingewikkelder. “Hij kwam hier gratis naartoe. Ik heb ze vanochtend gebeld en blij gemaakt. Ze zien ook dat er hier iets gebeurt. Een speler in Leeuwarden stallen, levert iets op. Dat is ook wat waard.”

Levski Sofia was overigens zeker niet de enige club met belangstelling voor Robertha. “Ook gisteren en vanochtend (woensdagochtend, red.) is er vanuit het buitenland nog naar Nigel geïnformeerd.” Inmiddels is de deal echter al afgerond en heeft Robertha een nieuwe werkgever gevonden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *