FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoorder hard op weg naar ADO Den Haag’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord-speler Jordy Wehrmann komend seizoen op huurbasis voor ADO Den Haag gaat voetballen. Dit weet Voetbal International te melden.

“Jordy Wehrmann (20) kan wellicht op huurbasis een seizoen gaan spelen bij ADO Den Haag. De club informeerde bij Feyenoord naar de voorwaarden voor de komst van de middenvelder. Wehrmann maakte tijdens de voorbereiding deel uit van de A-selectie van Feyenoord, maar mag dus uitkijken naar een andere club, doordat hij in De Kuip weinig tot niet zal spelen. Bij ADO zou hij de nodige ervaring kunnen opdoen.”

Het blad gaat verder: “Volgens ingewijden is Feyenoord wel bereid mee te werken aan verhuur van Wehrmann, op voorwaarde dat ADO Den Haag zijn salaris overneemt, maar de club zou dat te veel vinden.” Manager voetbalzaken Jeffrey van As van de Hagenaars reageert: “Hij staat bij ons op een lijstje en we hebben geïnformeerd. Zo is op dit moment de status.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *