FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dirk Kuyt bepaalt al het beleid in Rotterdam’

In zijn wekelijks column in Algemeen Dagblad haalt Feyenoord-icoon Willen van Hanegem uit naar het beleid over hoe zijn club momenteel wordt gerund. Het zou mij niets verbazen als de beleidsbepalers in de Kuip vandaag concluderen dat Feyenoord deze competitie nog niet eenmaal heeft verloren”, aldus Van Hanegem. “In Rotterdam blonken ze de laatste jaren immers niet uit in een kritische benadering van de stand van zaken en ik vraag me af of er met de nieuwe mensen aan het roer echt iets is veranderd.”

Zo gaf Sjaak Troost deze week aan dik tevreden te zijn met de selectie, zeker als de geblesseerde spelers weer terugkeren. “En Sjaak praat ook lekker veel met Dirk Kuyt en slurpt af en toe heerlijk een bakje koffie leeg met Robin van Persie aan de andere kant van de tafel”, zo gaat hij verder. “Nou, gelukkig maar, denk ik dan, als dat de redding is. Kuyt is trainer van het hoogste jeugdelftal, niet meer en niet minder. Ondertussen bepaalt hij wel al het beleid in Rotterdam. Dat krijgt altijd gevolgen. Jaap Stam zal als nieuwe trainer vooral zijn eigen koers willen varen.”

De Kromme gaat verder: “Gisteren stond er bijvoorbeeld maar één zelf opgeleide speler in de beginopstelling. Terwijl de club, na eerder veel geld te hebben uitgegeven, weer wil inzetten op de eigen jeugd. Eens kijken hoelang dat goed gaat in de Kuip.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *