‘Feyenoord-speler krijgt toestemming voor buitenlandse transfer’

Feyenoord neemt zo goed als zeker afscheid van Jan-Arie van der Heijden. Hij statat op het punt om te vertrekken naar een club in het buitenland. Dit weet het Twitteraccount KuipTalk te melden.

Feyenoord liet Van der Heijden deze zomer weten dat hij mag uitkijken naar een nieuwe club. Later werd dat besluit weer ingetrokken, maar de verdediger liet meermaals weten gebruik te willen maken van een dergelijke regeling. Na de komst van George Johnston, Edgar Ié en wellicht Marco Senesi gaat de clubleiding nu alsnog akkoord.

Volgens het genoemde medium zijn meerdere clubs uit het buitenland geïnteresseerd in Van der Heijden. Het is niet duidelijk om welke clubs het gaat. Feyenoord heeft al laten weten dat het medewerking wil verlenen.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!