FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Vermeer lovend over IÉ: “Als je hem op het veld ziet is het een beest”

Feyenoord won gisteren in eigen huis overtuigend met 3-0 van Hapoel Beer Sheva. De verdediging oogde solide en liet weinig door. Één van de uitblinkers was Edgar Ié. Dat vond ook keeper Kenneth Vermeer.

Voor de camera van RTV Rijnmond zegt de keeper: “Het stond gewoon goed: zonder al te veel weg te geven zelf wel goed voetballen. We hebben veel kansen gecreëerd en drie goede doelpunten gemaakt. Dat is een goede uitgangspositie voor de return. We zaten gewoon lekker in ons vel en dat willen we in de competitie ook brengen. Het is zeker nog niet gedaan. Je moet het gewoon benaderen als een 0-0 en er voor zorgen dat we er daar goed doorheen komen.”

Ook de sfeer in De Kuip was goed: “Zeker weten, zeker weten: het was een mooie sfeer met goed voetbal, dus al met al mogen we tevreden zijn.” Aanwinst Edgar Ié maakte een sterk debuut: “Het is een goede, rustige jongen, maar als je hem op het veld ziet is het een beest. Hij maakt geen grappen, hij is snel, blokt en verdedigt goed, dus een echte aanwinst voor het team.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *