FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

DEAL! Feyenoord realiseert inkomende miljoenentransfer

Feyenoord heeft de centrale verdediger Marcos Senesi definitief binnen. Dit weet het Twitteraccount KuipTalk te melden. De Rotterdammers betalen zón zeven miljoen euro voor hem. Mogelijk gaat het niet om de volle 100% van de transferrechten, maar 80 of 90%, zoals eerder al werd gemeld.

Volgens Argentijnse bronnen meldde het Spaanse Deportivo Alavés zich last-minute ook nog voor Senesi, die in eigen land erg hoog aangeschreven staat, maar Feyenoord lijkt hen dus voor te zijn en een cruciale transferslag te slaan. Naar verluidt wordt Senesi begin komende week medisch gekeurd en daarna gepresenteerd in De Kuip.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *