‘Feyenoord haalt met Senesi een betere versie binnen dan Ajacied Martinez’

Feyenoord is dichtbij het aantrekken van de Argentijnse mandekker Marcos Senesi. Hans Kraay jr. denkt dat de Rotterdammers met hem een verbeterde versie binnenhalen van Ajax-speler Lisandro Martinez.

“Ik heb drie uur naar die jongen zitten kijken. Hij is een nóg betere uitvoering van Lisandro Martínez. Hij dribbelt goed in, heeft een goede pass, kan geweldig koppen en is een harde speler”, vertelt Kraay junior zondag bij FOX Sports. Senesi heeft een aflopend contract bij San Lorenzo. “Ik hoor dat hij zes of zeven miljoen euro moet kosten. Maar dan moet je hem toch voor twee of drie miljoen euro kunnen ophalen?”

“Ik snap niet dat deze speler eerder is opgepikt”, zegt Westerveld. “Hij is ook nog jong natuurlijk. Hij zit nu bij de voorlopige selectie van het Argentijnse elftal, dat zegt genoeg. Of hij gaat komen? Dat ligt aan Feyenoord. Ik hoop het wel, maar ik zit niet bij de onderhandelingen. Ze moeten er het geld voor hebben en dat is het probleem bij Feyenoord. Als er zeven miljoen euro wordt gevraagd, dan zal je rond die prijs moeten betalen. Tussen de vijf en zeven miljoen, denk ik.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!