FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord stalt aanvaller voorlopig bij ADO Den Haag

Feyenoord heeft vleugelaanvaller Crysencio Summerville voor de rest van het seizoen verhuurd aan ADO Den Haag. Vorig jaar werd de 17-jarige ook al verhuurd maar toen aan FC Dordrecht.

Summerville wordt gezien als een van de grootste talenten uit de Rotterdamse opleiding, al is het van een debuut in het eerste nog niet gekomen. Ook voor het huidige seizoen leek er weinig perspectief op speeltijd voor de jeugdinternational, waardoor een verhuur wederom de beste optie bleek. Naar verluidt was ook SC Cambuur geïnteresseerd, maar met ADO heeft Summerville de mogelijkheid om in de Eredivisie minuten te maken.

“Crysencio is een groot talent van onze Onder 19-lichting. Door hem dit seizoen te verhuren aan een team uit de Eredivisie kan hij zich verder ontwikkelen en de benodigde speelminuten maken”, stelt technisch directeur Sjaak Troost. “Dat was, gezien de concurrentie op zijn posities bij Feyenoord, dit seizoen lastig voor hem geweest hier in Rotterdam.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *