FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Wonder TD Ted van Leeuwen: ‘Feyenoord weet me te bellen’

Technisch directeur timmert al jaren hard aan de weg. Bij diverse clubs heeft hij het in de functie als TD uitstekend gedaan Momenteel staat hij aan het roer bij FC Twente en ook daar gaat het weer voortvarend.

Zelf werd Van Leeuwen nog een tijdje aan Feyenoord gelinkt. In hoeverre is daar contact geweest? “Niet. Ze hebben mij niet benaderd. Ik ben hier bij Twente hartstikke tevreden, een geweldige club. Maar Feyenoord weet me te bellen, ze weten me te vinden. Maar alles wat ik daar nu over zeg is een soort afschminken van degenen die er nu zitten, dat ga ik niet doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *