FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Steven Berghuis profiteert enorm van nieuwe Feyenoord-deal’

Steven Berghuis verlengde deze zomer zijn contract bij Feyenoord en dat lijkt hem in de toekomst de jackpot te gaan opleveren. Dit weet clubwatcher Mikos Gouka te melden.

In de Eredivisiepodcast van het Algemeen Dagblad vertelt Gouka: “Het is wel zo dat als Feyenoord hem nu voor pakweg vijftien miljoen euro had verkocht, dat had Feyenoord er twaalf aan overgehouden. Pin me niet vast op de bedragen. Als hij komende zomer weggaat voor dertig miljoen euro, dan houdt Feyenoord er waarschijnlijk vijftien miljoen aan over.”

Gouka vervolgt: “Het is een heel mooi signaal naar de supporters, maar uiteindelijk lever je er heel veel op in. Het is vooral de bedoeling dat hij dit seizoen presteert en Stam met een normale selectie kan beginnen. Maar dat de miljoenen straks binnenvliegen is wel duidelijk. Kijk naar de transfer van Vilhena, die verlengde en voor 8,5 miljoen werd verkocht met veertig procent voor de zaakwaarnemer en de speler. Het gaat geen megabedragen opleveren.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *