John Guidetti reageert op transfergeruchten over Feyenoord

Feyenoord heeft een poging gewaagd om John Guidetti terug te halen naar de Rotterdamse Kuip. Deze poging liep op niets uit. Daardoor speelt hij nu nog steeds voor het Spaanse Alaves.

Aan het Zweedse Sportbladet spreekt Guidetti zich voor het eerst uit over de interesse van Feyenoord en ook RSC Anderlecht, al wilde hij niet te veel lossen. “Ik speel bij Deportivo Alaves. Ik behoor bij die club en ik doe het beste wat ik kan. Ik speel gewoon voetbal en ik heb andere mensen die de andere zaken aantrekken. Ik ga mijn uiterste best doen voor Alaves,” ontkende noch bevestigde hij de geruchten.

“Het maakt deel uit van het professionele bestaan, van het leven als profvoetballer. Ik tekende een contract bij een voetbalclub, dus hoor ik daar te zijn en moeten ze op mij kunnen rekenen.” Voorlopig speelde Guidetti dit seizoen nog geen enkele minuut voor zijn werkgever, en zit Feyenoord zonder tweede spits achter Nicolai J├Ârgensen.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!