FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ik wilde maar één ding en dat was voor Feyenoord spelen’

Deze zomer maakte een oude bekende zijn rentree bij Feyenoord. In een gesprek met Voetbal International geeft Leroy Fer blij te zijn weer terug te zijn op het oude nest.

“Mijn zoon is vier jaar, supportertje van Feyenoord, hij is er zo vaak mogelijk bij als ik moet spelen. Ja, dat vind ik prachtig en daarvoor ben ik dankbaar”, aldus Fer. “Er waren meer clubs die me wilden hebben, best mooie clubs ook, uit goede voetballanden, maar ik vond het gewoon tijd om naar huis te gaan. Die kleine is op een leeftijd dat hij naar school moet en ik heb liever dat hij dat in Nederland doet.”

De middenvelder ging zelf ook nadenken wat hij nog wilde. “Ik wilde één ding: voor Feyenoord spelen. Dat heeft altijd in mijn hoofd gezeten, sterker nog, toen ik de club in 2011 verliet, zei ik meteen dat ik de ambitie had ooit terug te keren”, zo geeft hij aan. “Destijds leek dat niet zo’n goed idee, het was alsof de mensen mij de stap naar FC Twente nooit zouden vergeven. Maar toen ik scoorde tegen Hapoel Beer Sheva voor de Europa League, hoorde ik het stadion mijn naam scanderen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *