FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Hierom heeft Feyenoord geen tweede spits gehaald’

Door de afwezigheid van Nicolai Jorgensen heeft Feyenoord een enorm gebrek aan een tweede spits. Deze werd afgelopen zomer niet binnengehaald vanwege een gebrek aan budget.

Clubwatcher Sinclair Bisschop van RTV Rijnmond legt de gang van zaken uit: “Feyenoord was in de laatste dagen van de transfermarkt nog bezig met een spits, maar mede omdat Yassin Ayoub en Jan-Arie van der Heijden niet vertrokken, was er geen salarisbudget vrij en kon Feyenoord er in de laatste dagen geen spits bijhalen.”

“Sjaak Troost heeft zich gek laten maken door het aantrekken van Marcos Senesi, met het idee dat ze hem over een aantal jaar kunnen verkopen”, vult commentator Emile Schelvis aan. “Dat zou dan op het conto van Troost komen. Die is enthousiast geworden zodat zijn interim-periode als technisch directeur toch nog een bepaald cachet zou kunnen krijgen..”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *