‘Steven Berghuis spreekt namens heel Feyenoord met statement’

Afgelopen weekend verloor Feyenoord voor het eerst in 24 jaar bij Fortuna Sittard. Het werd 4-2. Steven Berghuis scoorde in die wedstrijd maar het grove taalgebruik vanuit het uitvak stoorde hem.

“Bij Feyenoord wordt er ‘werken voor je kankergeld van gemaakt’. Ik vond het heel goed dat Steven Berghuis daar over sprak op RTV Rijnmond”, stelt Sjoerd Mossou in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad. “Het is makkelijk om Berghuis af te branden, die speelde heel slecht, maar ik vond het goed dat een speler van Feyenoord daar iets over zegt. Het lijkt iets kleins. Er zijn veel spelers van Feyenoord die doen alsof ze het niet horen.”

“Ook veel directieleden van Feyenoord doen of ze het niet horen”, concludeert de AD-journalist. “Er wordt eigenlijk nooit stelling tegen ingenomen. Heel vaak hoor je ‘wat hebben we toch een fantastisch legioen’, als je de keerzijde hoort dan zwijgt iedereen. Berghuis sprak zich daarover uit en dat vond ik goed.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!