FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan bod van 22 miljoen euro verwachten op deze speler’

Volgens de Engelse media is er veel interesse voor een speler van Feyenoord. Het gaat om de jonge middenvelder Orkun Kokcu. Hij krijgt dit seizoen veel speelminuten onder de nieuwe trainer Jaap Stam.

Verschillende Premier League-grootmachten zouden de ontwikkeling van de aanvallende middenvelder nauwgezet in de gaten houden en Arsenal wordt genoemd als mogelijke bestemming. Men verwacht echter dat de clubleiding van de Rotterdammers behoorlijk hoog in de boom zal gaan zitten voor Kökcü, die naar verwachting 20 miljoen pond moet kosten, wat neerkomt op 22 miljoen euro.

Martin van Geel, de voormalige technisch directeur in De Kuip, zei een half jaartje geleden over de Feyenoorder: “Orkun heeft alles wat een moderne creatieve middenvelder nodig heeft en daarmee de potentie om hier de komende jaren ontzettend belangrijk te worden. Bovendien is hij tweebenig, wat hem nóg completer maakt. Naast al zijn voetballende kwaliteiten beschikt hij ook over de juiste mentaliteit om die potentie waar te maken. Hier gaan we veel plezier aan beleven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *