FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord gaat in beroep tegen zware straf van de UEFA

Feyenoord is niet akkoord gegaan met de straf van de UEFA. Ze willen de Rotterdammers voor één uitduel zonder supporters straffen vanwege de ongeregeldheden tegen Young Boys. Er werd onder meer vuurwerk afgestoken.

De club is het echter niet eens met die straf en gaat in beroep, zo schreef het zojuist. ‘Feyenoord probeert er alles aan te doen om supporters toch bij de wedstrijd (FC Porto-uit, red.) aanwezig te kunnen laten zijn, ook omdat veel supporters hun kaart al gekocht hebben en hun reis al geboekt.’

Verder doet Feyenoord nog een oproep aan haar fans om morgen tegen Rangers FC in de Kuip géén vuurwerk af te steken: ‘Anders is het beroep bij voorbaat kansloos.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *