FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bryan Linssen heeft transfernieuws voor Feyenoord’

Bryan Linssen heeft besloten om zijn aflopende contract bij Vitesse niet te verlengen. De link naar Feyenoord is daarom al snel gelegd. Zelf heeft de aanvaller nog geen beslissing over een nieuwe werkgever genomen.

In gesprek met Voetbal International zegt de aanvaller: “Ik weet niet waar ik naartoe ga. Ik heb het met mijn zaakwaarnemer Patrick van Diemen besproken en hij weet wat ik wil. En ook dat het zo kan zijn dat ik toch opensta om iets te doen wat ik niet meteen wil.”

Linssen gaat verder: “Nederland? Ja, er is wel iets wat ook reëel kan zijn.” De interviewer vraagt het op de man af: Feyenoord? “Dat kun je zelf wel invullen.” Feyenoord? “Hou nou maar op. Je weet dat ik het toch niet uitspreek. Dan ga ik dingen op gang brengen, daar hou ik niet van. Je verdient iets op het veld en niet met woorden.” Ontkent hij dat het Feyenoord is? “Als jij vraagt: zie je Feyenoord zitten, zeg ik: ja, dat zou kunnen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *