FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jeremain Lens heeft transfernieuws voor Feyenoord’

Jeremain Lens mag zich in de belangstelling heugen van Feyenoord. Hij staat momenteel onder contract bij het Turkse Besiktas en moet het daar doen met een reserverol.

Wel zal Feyenoord een geringe transfersom over moeten maken als het Lens daadwerkelijk wil hebben. De oud-speler van onder andere AZ en PSV heeft immers nog een contract tot medio 2022 bij Besiktas en vertegenwoordigt nog altijd een transferwaarde van 2,5 miljoen euro.

De Rotterdammers zullen vermoedelijk gaan kiezen tussen Lens en Bryan Linssen. Omroep Gelderland repte gisteren van behoorlijk wat belangstelling voor de binnenkort transfervrije aanvaller van Vitesse: “De interesse laat hij voorlopig rustig op zich afkomen. Linssen houdt alle opties open en concentreert zich als aanvoerder voorlopig op een wederopstanding van Vitesse. In Nederland zou hij eventueel graag voor Feyenoord spelen, maar de Rotterdamse club is (tot nu toe) nog nooit concreet geweest.”

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *