Dirk Kuyt over De Kromme: “Ik heb hem hier nog nooit gezien”

Dirk Kuyt wil graag in gesprek gaan met Willem van Hanegem De clublegende uitte onlangs kritiek op de Feyenoord 019. Het team dat Kuyt onder zijn hoede heeft.

Van Hanegem vond dat Kuyt, die ‘doodleuk’ trainingen zou schrappen, te veel bezig is met andere dingen. ‘Als je trainer bent van een elftal dat op korte termijn de hoofdmacht van Feyenoord moet aanvullen of zelfs versterken, moet je dáár mee bezig zijn’, aldus De Kromme.

Zaterdag reageert Kuyt voor het eerst. “Ik zou graag eens de discussie met Willem aangaan, maar ik heb hem nog nooit op de Academy gezien”, zegt hij bij RTV Rijnmond. “Als hij dingen heeft waar ik van kan leren: heel graag.”

Kuyt zag zaterdag hoe Feyenoord O19 een ‘geflatteerde’ nederlaag leed tegen Ajax O19 (0-3). “We zijn de wedstrijd goed begonnen. In het eerste uur hebben we nauwelijks kansen weggeven. We konden alleen de trekker niet overhalen, dat was het probleem van de dag.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!