FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dick Advocaat slaat op tafel: ‘Feyenoord gaat speler halen’

Feyenoord speelde gisteren met 0-0 gelijk tegen Vitesse. Er zat meer in het vat voor de Rotterdammers maar er was niemand die de kansen wist te benutten.

Het Algemeen Dagblad schrijft op maandag: “Het rendement laat ernstig te wensen over bij de Rotterdammers. Berghuis, Nicolai Jörgensen, Luis Sinisterra, Orkun Kökçü, Eric Botteghin, Lutsharel Geertruida: niemand slaagde er in kansrijke positie in om keeper Remko Pasveer te passeren. Vooral Jörgensen heeft weinig meer van de koele kikker die hij in zijn eerste seizoen als Feyenoorder was. De Deen ontbeert na langdurig blessureleed ritme en vecht om zijn zelfvertrouwen terug te krijgen.”

Oefenmeester Dick Advocaat is in de regel redelijk mild als het over zijn spits gaat, maar achter de schermen toont De Kleine Generaal zich wat harder. Hij heeft aan de bel getrokken bij de technische leiding en wil in de winterstop een spits naar De Kuip halen. “Advocaat vroeg bij zijn vorige clubs ook vaak om in de winterstop de transfermarkt op te gaan. Maar nu lijkt zijn verzoek meer dan ooit gerechtvaardigd. Het gaat volgens hem om één aanvallende impuls, niet om meerdere.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *