‘John Guidetti heeft winterse transferupdate voor Feyenoord’

Voetbalanalist Kenneth Perez vindt dat Feyenoord zou moeten gaan verassen met de komst van een nieuwe hoofdtrainer. Hij adviseert de Rotterdammers ook om dan eens te kijken in de richting van Red Bull Salzburg.

In Voetbalpraat vertelt Perez: “We weten dat Feyenoord waarschijnlijk op zoek gaat naar een nieuwe trainer. Gezien de beperkte middelen heb ik steeds gezegd dat Feyenoord het in de hoek van Salzburg moet zoeken. (…) Nu zag ik dat Gladbach bovenaan staat in de Bundesliga en de trainer Marco Rose komt van Salzburg-clan.”

Perez vervolgt: “Feyenoord kan natuurlijk niet de trainer van Salzburg nemen, maar ik zou het leuk vinden als Feyenoord daar een trainer zou zoeken.” Dat zou bijvoorbeeld een assistent- of jeugdtrainer van de Oostenrijkse club kunnen zijn. “Ik denk dat Feyenoord daar juist aan toe is.”

Valentijn Driessen voorziet wel beren op de weg. “Daar zou je wel lef voor moeten hebben. Ik weet niet of Arnesen dat lef heeft.”

Milan van Dongen vraagt zich zelfs af of Feyenoord zich moet aansluiten bij de RedBull-organisatie, maar Driessen stelt dat een eigen koers dan vrijwel onmogelijk is.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!