‘Feyenoorder maakt in januari ontzettend goedkope transfer’

De kans is aanwezig dat Feyenoord in de winterstop al afscheid gaat nemen van Renato Tapia. Volgens diverse Spaanse en Argentijnse media staat hij voor een vertrek naar Boca Juniors.

Er circuleert een potentiële transfersom van drie miljoen euro. Feyenoord kan namelijk niet de hoofdprijs vangen gelet op zijn aflopende contract en het feit dat Tapia een reserverol heeft in De Kuip. Deze vraagprijs past bovendien binnen het budget van de Argentijnse grootmacht Boca Juniors.

Feyenoord-trainer Dick Advocaat wil zich in januari versterken met minstens twee spelers. De Rotterdamse club heeft echter weinig financiële middelen en wil daarom meewerken aan het vertrek van een aantal reserves. Tapia is een van de spelers die in aanmerking komt voor een transfer in januari.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!