‘Luciano Narsingh kan Feyenoord met een bliksemtransfer alweer verlaten’

Feyenoord haalde afgelopen zomer Luciano Narsingh transfervrij op bij Swansea City. Een succes werd het tot op heden nog niet. Hij moet het doen met een rol als invaller en imponeert allerminst bij de Stadionclub.

Mogelijk lonkt in januari al weer een afscheid, want volgens de Turkse pers heeft Trabzonspor wel oren naar een samenwerking met de oud-speler van sc Heerenveen en PSV.

Naar verluidt zou Narsingh al in januari de overstap naar Trabzon moeten maken. De verwachting is dat Feyenoord en trainer Dick Advocaat op hun beurt ook wel zouden willen luisteren naar een deal. Dit seizoen staat de 29-jarige Amsterdammer op 2 goals en 1 assist in 17 optredens in alle competities. Zijn contract loopt nog tot medio 2021 door in Rotterdam-Zuid.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!