FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord neemt belangrijk besluit over Marcos Senesi’

Feyenoord kan de komende tijd gewoon beschikken over centrale verdediger Marcos Senesi. Hij hoeft namelijk niet op pad met Argentinie onder de 23.

De Argentijnse jeugdploeg neemt binnenkort deel aan het kwalificatietraject voor de Olympische Spelen. Even leek het erop dat Feyenoord Senesi zou moeten afstaan, waardoor de sterkhouder een aantal wedstrijden zou moeten missen in 2020. Dat lijkt echter niet het geval.

Het Zuid-Amerikaanse Twitter-account GOLAZO schrijft dat Feyenoord vermoedelijk al heeft geweigerd. Sowieso zouden de meeste buitenlandse clubs geen heil zien in medewerking. Dit zou betekenen dat het afstaan van de spelers niet verplicht is, iets wat bij een normale interlandperiode wél het geval is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *