FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-speler op huurbasis naar Oxford United

Feyenoord heeft Liam kelly voor de rest van het seizoen verhuurd aan het Engelse Oxford United. Zij komen uit in de League one, dat is het derde niveau daar. Hoofdtrainer Karl Robinson geeft aan dat hij al lang fan is van de middenvelder. “Ik herinner me dat hij tegen ons speelde met MK Dons. Hij was erg jong en begon pas net, maar hij was sensationeel”, aldus Robinson.

De trainer gaat verder: “Ik heb zijn ontwikkeling onder Jaap Stam in de gaten gehouden. Hij deed het erg goed in een ploeg die de finale van de play-offs van de Championship haalde. Het zegt genoeg over hem dat iemand als Jaap Stam hem meenam naar Feyenoord. Ik moet toegeven dat ik geschokt was toen de mogelijkheid kwam om hem te halen.

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *