FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord hard onderuit in oefenpot tegen Borussia Dortmund

Feyenoord heeft vanmiddag een oefenduel tegen de Duitse grootmacht Borussia Dortmund verloren. Het werd enigzins geflatteerd 2-4.

De Duitser kwamen al binnen twee minuten spelen op voorsprong: na een volledig verkeerde inschatting van Lutsharel Geertruida kon de Portugees Raphael Guerreiro binnen stiften over een wel heel snel naar de grond duikende Kenneth Vermeer: 1-0.

Feyenoord liet zich echter niet van de wijs brengen en kwam vrij snel weer terug op gelijke hoogte: na een goede actie van Luis SInisterra kreeg Nicolai Jörgensen een niet te missen kans. En dat deed de Deen ook niet: hij beëindigde zijn enorme doelpuntendroogte eindelijk onder het Spaanse lentezonnetje.

De Rotterdammers hadden de eerste helft tegen een Dortmund met sterren als Jadon Sancho en Marco Reus in de basis behoorlijk onder controle, maar op slag van de theepauze kwamen de mannen van Lucien Favre toch weer op voorsprong via de 17-jarige Amerikaan Reyna. Na rust denderde de nummer 4 van de Bundesliga hard door, en liep het via andermaal Guerreiro en invaller Chris Führich – na een blunder van Renato Tapia – uit tot 1-4; in de slotseconde deed Luciano Narsingh (die tegen Hoffenheim ook al twee keer scoorde) nog wat terug met de 2-4.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *