‘Feyenoord grijpt naast topschutter, spits vertrekt naar DC United’

Feyenoord heeft misgegrepen in de strijd om de spits Erik Sorga. De Est kiest namelijk voor een avontuur bij het Amerikaanse DC United.

De 20-jarige Sorga was het afgelopen seizoen in de Estse competitie goed op dreef met liefst 31 goals in 34 wedstrijden. Het leverde de nodige interesse in hem op. “Ik kan met zekerheid zeggen dat er aanbiedingen waren uit Portugal en Nederland”, vertelt hij in de Estse krant Delfi. “Braga wilde me hebben en Heerenveen ook. Ze boden me een huurperiode van zes maanden en het recht om me daarna te kopen.”

Feyenoord was ook geïnteresseerd in de spits, maar kwam niet met een bod. “Zij deden alleen geen concrete aanbieding. Ook Wisla Krakau wilde wel, maar daar ging de coach weg en toen verviel het aanbod. In Zweden was er nog AIK, maar ik koos voor Amerika.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!