‘Feyenoord wil deze winter nog toeslaan voor spits Amadou Ciss’

Feyenoord zou interesse hebben in Fortuna-spits Amadou Ciss. Dit weet het medium France Football te melden.

Dat de twintigjarige Ciss zich in de kijker heeft gespeeld bij andere clubs is niet verrassend. Vorig seizoen scoorde de Senegalese aanvaller niet voor Fortuna, maar dit seizoen staat de teller op vijf goals en vier assists. Daar had hij veertien wedstrijden voor nodig. Ciss scoorde op 6 oktober nog twee keer toen Fortuna thuis met 4-2 won van Feyenoord.

Feyenoord zoekt nog naar een spits, maar dat gaat voor de start van de tweede seizoenshelft niet meer lukken. De club heeft nu alleen de beschikking over Nicolai Jörgensen, maar Dick Advocaat hoopt nog op iemand die als back-up kan dienen. De clubleiding van Feyenoord is op de hoogte van de transferwensen van Advocaat.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!