FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat stelt stevige voorwaarde aan Rick Karsdorp’

Rick Karsdorp is weer fit. Hij is dus inzetbaar voor Feyenoord. Toch is het geen uitgemaakte zaak dat hij terugkeert in de basisformatie van de Rotterdammers. Hij zal zich moeten bewijzen om Lutsharel Geertruida uit de basis te spelen.

Trainer Dick Advocaat is in De Telegraaf zéér duidelijk: “Ook hij zal zich weer moeten bewijzen om weer basisspeler te worden.” Daar koppelt de Hagenaar ook een voorwaarde aan vast. “Daarvoor moet hij laten zien dat hij tot het einde van het seizoen fit kan blijven.”

Tegen Heracles Almelo zal Karsdorp nog buiten het elftal worden gehouden. Het Algemeen Dagblad verwacht überhaupt geen wijzigingen in het basiselftal van Feyenoord, dat vorige week won van sc Heerenveen (3-1) en de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard niet kon uitspelen door de mist.

Vermoedelijke Feyenoord-opstelling: Bijlow; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Toornstra, Fer, Kökcü; Berghuis, Jörgensen, Sinisterra.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *