FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Robin van Persie: “Bij Feyenoord zou ik dat wel moeilijk vinden”

Afgelopen zomer stopte Robin van Persie met voetballen. Hij sloot zijn carriere af bij Feyenoord. Nu schrijft hij regelmatig aan als analyticus bij BT Sport.

“Dat vind ik heerlijk om te doen”, vertelt de oud-Feyenoorder aan Ziggo Sport. “Ik vind het mooi om met liefde voor het spel te praten, maar ik ben ook niet bang om negatieve dingen te benoemen. Nee, ook niet als het over Arsenal en Manchester United gaat.”

In eigen land zou dat wél een probleem kunnen worden, beaamt Van Persie. “Bij Feyenoord zou ik dat wel moeilijk vinden, omdat ik die jongens allemaal goed ken, maar daarom ben ik ook bewust in Engeland gaan werken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *