FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Giovanni van Bronckhorst en staf vluchten voor coronavirus

Giovanni van Bronckhorst en zijn staf werden onlangs gepresenteerd bij de Chinese club Guangzhou R&F, maar zijn nu al weer onderweg terug naar Nederland vanwege het gevaarlijke coronavirus.

De Telegraaf schrijft op zaterdagochtend: “Giovanni van Bronckhorst, die in januari een tweejarig contract tekende bij Guangzhou R&F in China, heeft gisteravond alsnog in een vliegtuig naar Nederland kunnen stappen. Samen met de rest van zijn Nederlandse trainersstaf heeft hij China voorlopig achter zich gelaten. Van Bronckhorst hoorde dat de Chinezen de competitie voorlopig een maand hebben uitgesteld in verband met het uitgebroken coronavirus. Of de competitie eind maart wél van start kan gaan is onzeker.”

Oud-Ajacied Stanley Menzo is werkzaam in Beijing en moet zich daar morgen melden. Kijkt hij daar tegenop? “Nou, een beetje wel.” Hij moet maar enkele uren in die stad verblijven: “Ik ga het land niet echt in. Onze ploeg gaat juist voor drie weken naar Dubai en ik moet me op de luchthaven van Beijing voegen bij de rest van de ploeg. Al is het logischer dat ik daar niet voor een paar uur heen ga en meteen naar Dubai reis.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *