FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘DIck Advocaat slachtoffert Feyenoorder na komst Oguzhan Özyakup’

Oguzhan Özyakup heeft zich tijdens zijn debuut direct goed laten zien bij Feyenoord. De verwachting is dat hij in de basis zal blijven staan. Dit heeft dan natuurlijk gevolgen voor iemand anders.

Het Algemeen Dagblad schrijft vandaag: “Dick Advocaat wilde meer keuzemogelijkheden op het middenveld en de komst van de 27-jarige Oguzhan Özyakup geeft hem die. De huurling van Besiktas startte zaterdagavond prima als middenvelder tegen FC Emmen. Hij scoorde al na 93 seconden. Wat doet Advocaat zondag in de kraker tegen AZ als zijn oogappel Orkun Kökçü inderdaad weer volledig is hersteld van hamstringklachten?”

Willem van Hanegem reageert: “Veel zal afhangen van hoe fit Kökçü al weer is. Maar zoals ik al eerder zei: ik zou dan die twee Turkse jongens Kökçü en Özyakup allebei opstellen, met Leroy Fer daar als verdedigende middenvelder achter.”

En het slachtoffer? “Dan sneuvelt Jens Toornstra, maar die kan in de laatste maanden van het seizoen nog een belangrijke rol spelen als invaller. Nee, niet meer als basisspeler zou ik zeggen. Tenminste, als ik Feyenoord-trainer was.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *