FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Luis Sinisterra wilde zich al laten verhuren’

De Colombiaanse aanvaller Luis Sinisterra is dit seizoen goed op dreef bij Feyenoord. Een groot contrast met een jaar geleden. Toen kwam de vleugelflitser maar weinig aan spelen toe.

De Volkskrant schrijft: “Sinisterra (20) was een onbeschreven blad toen hij overkwam van Once Caldas voor 2 miljoen euro in de zomer van 2018. Vorig seizoen viel hij slechts viermaal in. Hij voelde zich niet serieus genomen en wilde eigenlijk verhuurd worden, maar kreeg een kans en is inmiddels international.”

Aanvoerder Steven Berghuis liet eerder weten: “Wij zagen vorig seizoen al op de training dat hij dit in zich heeft. Maar je kan niet zo’n jongen zo ophalen en denken: het komt wel. Je zag dat Luis wedstrijden en begeleiding nodig had. Er zijn nu ook meer jongens die zijn taal spreken, ze hebben een mooi groepje. Dat is belangrijk. Dan kan hij zich ontplooien. Anders was hij nu misschien weggeweest, dan had je een diamantje laten liggen.”

Het medium besluit: “Feyenoord hoopt op Senesi en Sinisterra straks veel meer te winnen dan drie miljoen. De Colombiaan scoorde de laatste drie duels op rij, maar Feyenoord-medewerkers vinden hem toch wat vermoeider overkomen, nu zijn moeder weer in Colombia zit. Ma Sinisterra permanent naar Rotterdam halen zou zomaar de meest waardevolle ‘transfer’ kunnen zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *