”Arsenal wil de concurrentie voor zijn omtrent Orkun Kökcü”

Arsenal wil komende zomer de selectie graag gaan versterken met de komst van Feyenoord-middenvelder Orkun Kokcu. Hij onderdeel worden van een grote revolutie bij de Londense club.

”Arsenal wil de concurrentie te slim af zijn als het om de Feyenoord-tiener gaat. Kökcü heeft al aangetoond volwassen voor de dag te kunnen komen en is een belangrijke speler in het team van Dick Advocaat. Een toenadering van een club als Arsenal kan het Feyenoord echter lastig maken om een transfer tegen te houden,” schrijft de Daily Mail.

Ook oud-Feyenoorder Nathan Aké moet de overstap maken naar Arsenal. De 24-jarige verdediger maakt op dit moment een solide indruk bij Bournemouth en lijkt klaar voor een stap hoger.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!