FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Wim Kieft ziet Feyenoorder uitblinken: “De één na de ander”

Analist Wim Kieft is zeer te spreken over Feyenoord-aanvaller Steven Berghuis. Hij ziet de aanvoerder wekelijks uitblinken. Daarentegen is hij minder lovend over Nicolai Jorgensen. Hij viel erg tegen in het bekerduel tegen SC Heerenveen.

“Ze begonnen echt geweldig”, vertelt Kieft over de bekerzege van de Rotterdammers in Veronica Inside. “Ik vind die Berghuis echt ongelooflijk. Ballen over veertig meter, uit stand. De één na de ander. Het is kwaliteit, maar het is ook vertrouwen natuurlijk.”

Kieft vindt Berghuis de beste Feyenoorder. “Ongelooflijk, ik vind hem zo goed.” Jörgensen daarentegen… “Hij heeft een beetje een slappe houding. Nu kan het zijn dat hij met de situatie van Carlo de Leeuw zat. Maar ik zie hem iedere week zo spelen. Ik heb het idee dat hij power mist. Hij scoort ook weinig. Het valt mij niet mee.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *