FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Steven Berghuis staat voor opvallende transfer’

Steven Berghuis is bij Feyenoord de smaakmaker. De aanvoerder is belangrijk met zijn goals en assists. Maar het zou zomaar kunnen zijn dat hij bezig is aan zijn laatste maanden bij de Rotterdammers.

Het Twitter-account Feyenoord TransferMarkt weet in ieder geval dat er nu al aan Berghuis getrokken wordt, en wel door Spartak Moskou. De Russen zijn de laatste jaren behoorlijk actief in de Eredivisie, want in de afgelopen zomer betaalden ze nog 18 miljoen euro aan AZ voor de diensten van Guus Til. Bovendien werd ook Oussama Idrissi van de Alkmaarders op enig moment gescout door de voormalige werkgever van Ajacied Quincy Promes.

Het is de vraag hoeveel Feyenoord kan verdienen aan een vertrek van Berghuis. Een aantal maanden geleden sprak de aanvaller nog met Mark van Bommel, de toenmalige coach van PSV, over een transfer, maar uiteindelijk besloot hij om een contractverlenging te ondertekenen in De Kuip. Het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat er daarbij afspraken gemaakt zijn over een gelimiteerde transfersom, zoals men bij aartsrivaal Ajax gedaan heeft met onder meer Hakim Ziyech (Chelsea) en Donny van de Beek (mogelijk Real Madrid). De huidige waarde van Berghuis wordt geschat op 13 miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *