Luis Sinisterra acht maanden niet inzetbaar voor Feyenoord

Luis Sinisterra heeft gisteren in het duel tegen PEC Zwolle een zware knieblessure opgelopen. Hij is daardoor zes tot acht maanden niet inzetbaar voor de Rotterdammers. Dit meldt de club via haar digitale huis.

De diagnose is gesteld na onderzoek door Feyenoords clubarts Casper van Eijck, maandag in het Erasmus MC in Rotterdam. Sinisterra viel een dag eerder kort voor rust uit in het MAC3PARK Stadion, tijdens het competitieduel tussen PEC Zwolle en Feyenoord (3-4).”

Voor Feyenoord is dit de eerste grote tegenvaller in maanden. Sinisterra is bezig aan zijn tweede seizoen in De Kuip en was juist dit seizoen lekker bezig. Sam Larsson lijkt de meest logische kandidaat om hem te vervangen als linksbuiten in het elftal van Dick Advocaat.

De Feyenoord-trainer gebruikte Sinisterra ook regelmatig als spits. Door de blessure van de Colombiaan lijkt Róbert Bozenik, matchwinnaar in Zwolle, definitief de stand-in van Nicolai Jörgensen te worden.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!