FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat moet flink puzzelen voor volgende duel van Feyenoord’

Dit weekeinde speelt Feyenoord in de eigen Kuip tegen Fortuna Sittard. Het wordt flink puzzelen voor trainer Dick Advocaat omdat hij vandaag met weinig spelers op het trainingsveld stond.

RTV Rijnmond bericht dinsdag: “Spits Nicolai Jørgensen en huurling Oguzhan Özyakup ontbraken op de training vanwege blessures. Maandag werd al bekend dat Luis Sinisterra maandenlang is uitgeschakeld door een knieblessure. Van de basiself tegen PEC Zwolle ontbrak naast Sinisterra alleen Leroy Fer op het trainingsveld.”

Eric Botteghin trainde apart van de spelersgroep. Overigens dunde de spelersgroep verder uit door het duel van Jong Feyenoord van deze middag. Spelers als Sven van Beek, George Johnston, Jan-Arie van der Heijden en Renato Tapia ontbraken op de training.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *