FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Management Feyenoord dreigt met negatieve mededeling’

Frank Arnesen de technisch directeur van Feyenoord had een missie om het contract van middenvelder Orkun Kokcu open te breken en te verlengen. Maar of dit gaat lukken is nog allerminst zeker.

The Daily Mail maakte donderdag bekend dat er gesprekken gaande zijn over een recordtransfer voor Feyenoord-begrippen: zo’n 26,5 miljoen euro. Arsenal zou deze deal nog vóór het EK willen afronden. De Londense club ziet in hem de beoogde opvolger van Mesut Özil, die vrijwel zeker moet vertrekken.

Het Britse medium beaamt dat Feyenoord het management van Kökcü heeft geïnformeerd over de wens om te verlengen. Dat lijkt nog niet van tafel te zijn, maar door de toenemende interesse uit topcompetities is het zeer onzeker of de middenvelder daar trek in heeft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *