FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arsenal geeft gas bij in transfer van Orkun Kokcu’

Volgens The Daily Mail wil Arsenal snel spijkers met koppen slaan inzake de transfer van Orkun Kokcu. Ze willen dat hij volgende zomer in het shirt van The Gunners speelt.

De jonge middenvelder is immers ook met zijn huidige werkgever in gesprek over een contractverlenging en komen de beide partijen eruit, dan vissen de Londenaren achter het net. Bovendien is men in de Engelse hoofdstad als de dood dat Kökcü straks de sterren van de hemel speelt voor het nationale team van Turkije op het aanstaande Europees kampioenschap, wat natuurlijk waardeverhogend zou werken.

Er wordt geclaimd dat directeur voetbalzaken Edu liefst 26,5 miljoen euro overheeft voor de diensten van zijn doelwit. Geeft Feyenoord groen licht, dan verwordt Kökcü tot de duurste voetballer in de historie van de Rotterdammers. Dat record staat op dit moment immers nog op naam van Dirk Kuyt, die voor ongeveer 20 miljoen euro naar het Anfield Road van Liverpool vertrok.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *