Robin van Persie en Oguzhan Özyakup geven direct signaal af bij Feyenoord

Robin van Persie is vandaag begonnen met zijn nieuwe job bij Feyenoord. Hij is daar namelijk spitsentrainer geworden. Hij liet zich vandaag voor het eerst zien op het trainingsveld van de Stadionclub.

Voetbal International schrijft: “Van Persie zette na afloop van vorig seizoen een punt achter zijn actieve loopbaan en sprak toen ook al met Feyenoord over een andere rol binnen de club, maar het kwam er sindsdien nog niet van. Dat veranderde vorige week. Op verzoek van Dick Advocaat had Van Persie de rol van spitsentrainer op zich genomen.”

Van Persie gaat één keer per week aan de slag met winteraankoop Róbert Bozeník. Overigens liep de spitsentrainer niet het veld op met de Slowaak, maar met Oguzhan Özyakup. Met laatstgenoemde had hij in het verleden als speler nog een enorme aanvaring.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!