‘Sam Larsson krijgt militaire training door stilleggen competitie’

Het voetbal in China is voorlopig uitgesteld vanwege het coronavirus. Maar dat wil niet zeggen dat de spelers niets hoeven te doen. Ze moeten namelijk flink aan de bak en moeten militaire oefeningen gaan uitvoeren.

Alle spelers van de professionele clubs moeten een programma van zestien uur per wedstrijd afwerken, zodat ze goed in vorm blijven. Zo ook Sam Larsson, die zijn recente transfer van Feyenoord naar Dalian Professional FC waarschijnlijk wel wat anders had voor gesteld.

Het gaat om zware trainingen, waarbij er streng wordt gecontroleerd of de spelers zich wel aan de afspraken houden, weet het Zweedse SVT. In de berichtgeving staat dat de spelers van de Chinese clubs aantoonbaar sterker moeten worden. Dit gaat middels krachttraining, terwijl ook de sprongkracht moet worden verbeterd. Het vetpercentage dient onder de elf procent te liggen. De resultaten van de tests worden publiek bekend gemaakt.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!