‘Dick Advocaat geeft zéér duidelijk signaal af aan Feyenoord’

Volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam blijft trainer Dick Advocaat ook volgend jaar actief bij de Stadionclub. “Mijn gevoel is nog steeds dat hij een jaar verder wil. Hij is nu al nauw betrokken bij de selectie voor volgend seizoen”, stelt de journalist van Voetbal International.

“Hij heeft Larsson naar China laten gaan en die had hij kunnen houden als hij alleen aan zichzelf had gedacht. Hij denkt mee met de club en daar begint alles mee. Het vermoeden is dat hij nog wel een jaar doorgaat.”

Of Advocaat min of meer alleen beslist? “Ja, dat denk ik wel. Als hij wil tekenen, dan tekent hij en is dat morgen geregeld. Maar met Advocaat is het niet makkelijk onderhandelen. Hij wil bepaalde zekerheden, garanties of in ieder geval intenties dat Feyenoord er alles aan gaat doen om een zo’n goed mogelijke selectie samen te stellen. Daar heeft hij zelf ook ideeën over.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!