FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Bruno Martins Indi was echt een jongen aan wie je een klap wilde verkopen’

Voormalig aanvaller Ruben Schaken in content met de kwaliteiten van Bruno Martins Indi. Hij speelde samen met hem bij Feyenoord en werd af en toe helemaal gek van hem. Hij heeft hem opgenomen in zijn sterrenelftal voor het Algemeen Dagblad.

Schaken zag Martins Indi een stormachtige ontwikkeling doormaken. “Ik weet nog wel dat hij in die jaren onze spits Graziano Pellè echt helemaal gek maakte”, zegt hij tegen de krant. “Verschrikkelijk vond hij dat. Bruno was echt een jongen aan wie je een klap wilde verkopen, zo irritant was hij. Ik heb ook vaak genoeg tegen hem gestaan, dan was het geregeld schelden tegen elkaar.”

Volgens Schaken legden de twee het na de trainingen weer bij. “Na afloop kwam hij dan altijd naar me toe om te zeggen dat hij alles deed om te winnen en dat hij trainde zoals hij speelt. Die mindset is gewoon top.” De mandekker staat momenteel onder contract bij Stoke City.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *